Πέργκολες

Στην εταιρία ΤΕΝΤΕΣ ΜΟΚΑΣ εγγυόμαστε για την ποιότητα και την αντοχή της κατασκευής με την οποία θα προστατέψετε αλλά και θα διακοσμήσετε τον χώρο σας.

Όταν σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πέργκολες, επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά που θα συνδυάζουν το περιβάλλον του κτιρίου, με το ίδιο το κτίριο.

Οι πέργκολες αποτελούν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, με εξαιρετικές προδιαγραφές και δυνατότητα να εξοπλιστούν με κάθε είδους πρόσθετα κι αυτοματισμούς.

Προσαρμόζουμε την κατασκευή στις κλιματολογικές συνθήκες και δίνουμε μεγάλο βάρος στο πως θα παραδώσουμε ένα έργο που θα το χαίρονται οι ιδιοκτήτες του για πολλά χρόνια.

Η εταιρία μας σας καθοδηγεί και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το είδος πέργκολας που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και την αρχιτεκτονική του χώρου σας.

Επιλέξτε ανάμεσα στην πέργκολα αλουμινίου, τη βιοκλιματική πέργκολα και στις πέργκολες με πτυσσόμενη επιφάνεια από pvc.

Οι πέργκολες αλουμινίου διακρίνονται για το εξαιρετικά ελαφρύ υλικό, ενώ παράλληλα διαθέτουν εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση και δομική σταθερότητα, ανάλογη βαρύτερων υλικών. Η πέργκολα αλουμινίου μπορεί να υποστηρίξει μοντέρνες επιλογές όσο και περισσότερο παραδοσιακές. Οι χρωματικές επιλογές ποικίλλουν είτε για σύγχρονες αποχρώσεις είτε παραδοσιακές. Οι βάσεις στήριξης είναι κατασκευασμένες από μασίφ σίδερο, όλα τα μέρη εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και τα συστήματα είναι πλήρως αυτοματοποιημένα.

Οι βιοκλιματικές πέργκολες είναι πέργκολες με ανακλινόμενα πηχάκια που παρέχουν αντηλιακή προστασία και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στη βροχή και τον αέρα. Το κάλυμμα της βεράντας αποτελείται από ανακλινόμενες λεπίδες, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως το φως στο αίθριο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Οι πέργκολες με πτυσσόμενη επιφάνεια από pvc καταφέρνουν να καλύπτουν αποτελεσματικά πολύ μεγάλους χώρους και αποτελούν την καλύτερη επιλογή ακόμα και για οικίες σε περιοχές όπου συχνά επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα όπως βροχοπτώσεις, χιονοπτώσεις, παγετός.
Η αυξημένη αντοχή και η αδιαφάνεια του pvc είναι το βασικό στοιχείο επιλογής μιας τέτοιας πέργκολας.

Η εταιρία μας σας παρέχει πέργκολες άριστης κατασκευής, σε εξαιρετικές τιμές, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση, με τελικό κόστος και όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές επιλογές σε επιμέρους ζητήματα, όπως π.χ. ο πρόσθετος εξοπλισμός.