Υπηρεσίες

Η εταιρία Τέντες Μόκας είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη όσον αφορά τα συστήματα σκίασης

  • Κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή συστημάτων σκίασης παντός τύπου για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως τέντες, πέργκολες, επαγγελματικές ομπρέλες, σταθερές κατασκευές σκίασης, περσίδες και ρολοκουρτίνες.

  • ΔΩΡΕΑΝ επιμέτρηση, μελέτη και σχεδιασμός.

  • ΔΩΡΕΑΝ διακοσμητικές μελέτες αναβάθμισης εξωτερικών χώρων. Επισκευή και συντήρηση παλαιών συστημάτων σκίασης.

  • Εγγύηση σε όλα τα προϊόντα χωρίς την επισκευή.

Συνοπτικά η εταιρία ΤΕΝΤΕΣ ΜΟΚΑΣ αναλαμβάνει:

  • Τέντες μεταλλικές – Τέντες με βραχίονες – Τέντες με αντιρίδες
  • Πέργκολες αλουμινίου – Τεντοπέργκολες με PVC block out – Βιοκλιματικές πέργκολες αλουμινίου.
  • Καποτίνες – Ζελατίνες – Πέργκολες – Τέντες τύπου Κασετίνας
  • Ζελατίνες Σιδεροκατασκευές – Περσίδες
  • Αντιανεμικά τζάμια εξωτερικού χώρου
Τέντες Μόκας | Συστήματα Σκίασης | Πέργκολες - Ζελατίνες - Σίτα Θεσσαλονίκη 32
Τέντες Μόκας | Συστήματα Σκίασης | Πέργκολες - Ζελατίνες - Σίτα Θεσσαλονίκη 28

Τέντες με βραχίονες

Μια από τις πιο γνωστές λέξεις στην ελληνική αγορά είναι η τέντα. Με τον όρο αυτό αντιλαμβανόμαστε μια κατασκευή εναέρια από ύφασμα και μεταλλικά πτυσσόμενα μέρη στήριξης(βραχίονες) που μας προσφέρει προστασία από τον ήλιο και την βροχή. Οι τέντες με βραχίονες είναι το σύστημα που χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα μπαλκόνια και τοποθετείται χωρίς μεγάλες παρεμβάσεις. Τα δικά μας συστήματα είναι πιστοποιημένα από γερμανικούς φορείς με τους πιο αυξημένους δείκτες ασφαλείας.

Χρησιμοποιούμε πρωτόχυτα κράματα αλουμινίου χωρίς προσμίξεις από ανακυκλώσιμα υλικά που είναι οικονομικότερα αλλά δεν έχουν τις απαραίτητες αντοχές για να φτάσουμε τους δείκτες ασφαλείας που έχουμε θέσει. Τα υλικά μας με αυτό τον τρόπο παρέχουν εγγύηση καλής λειτουργίας στον καταναλωτή για 5 έτη. Έτσι διαφοροποιούνται και ποιοτικά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Τεντοπέργκολα

Οι πέργκολες εφαρμόζονται για κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων.

Δίνουν τη δυνατότητα επιλογής μέσα από πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων με αποτέλεσμα την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Οι βάσεις στήριξης είναι κατασκευασμένες από μασίφ σίδερο, όλα τα μέρη εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και τα συστήματα είναι πλήρως αυτοματοποιημένα.

Δίνεται η δυνατότητα φωτισμού με φώτα led.

Τέντες Μόκας | Συστήματα Σκίασης | Πέργκολες - Ζελατίνες - Σίτα Θεσσαλονίκη 23
Τέντες Μόκας | Συστήματα Σκίασης | Πέργκολες - Ζελατίνες - Σίτα Θεσσαλονίκη 32

Τέντες κάθετες (ριντό)

Προστατέψτε το χώρο σας από τις καιρικές συνθήκες αλλά και από τα αδιάκριτα βλέμματα. Με τις κάθετες τέντες μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο στο μπαλκόνι σας ανάλογα τις προτιμήσεις σας. Έχουν μεγάλη αντοχή στον αέρα και στη βροχή ανάλογα το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε.

Τέντες (σύστημα μπάρα)

Σύστημα Μπάρας 40 x 40 με βραχίονες Swift I και αντίβαρο Ν.Τ.

Το πιο έξυπνο σύστημα τέντας με βραχίονες. Στηρίζεται αποκλειστικά πάνω στις μεγάλων αντο­χών βάσεις του και τοποθετείται γρήγορα και ευέλικτα. Διαθέτει αντίβαρο Ν.Τ. και χειροκίνητο μηχανισμό Star ή μοτέρ ανάλογης ισχύος. Αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ενδεί­κνυται για μπαλκόνια, ελεύθερους χώρους και παραθαλάσσιες περιοχές. Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να λειτουργήσει με αυτοματοποιημένο σύστημα κίνησης.

Τέντες Μόκας | Συστήματα Σκίασης | Πέργκολες - Ζελατίνες - Σίτα Θεσσαλονίκη 27
Τέντες Μόκας | Συστήματα Σκίασης | Πέργκολες - Ζελατίνες - Σίτα Θεσσαλονίκη 26

Ζελατίνες

Διαφανής αντιανεμική ζελατίνα για κλείσιμο χώρου, οικιών και καταστημάτων, προστασία από βροχή-αέρα ,με velcro για κλείσιμο των ενώσεων. Οι τέντες ζελατίνας ή ζελατίνες χρησιμοποιούνται συνήθως σε χώρους που θέλουν να προστατεύονται από την βροχή και τον αέρα παρέχουν παράλληλα και επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον λόγω του ότι οι ζελατίνες είναι διαφανής.

Η ζελατίνα είναι ένα λειτουργικό κάθετο σύστημα ανεμοπροστασίας χωρίς οδηγούς αλουμινίου οποίο αποτρέπει την εισροή του αέρα στον χώρο μας.

Τέντες ζελατίνες, απλή και εύκολη κατασκευή για κλείσιμο χώρου όπως μπαλκόνια, αίθρια και κήπους.

Δημιουργείστε χώρο- εξοικονομείστε ενέργεια – προστατευτείτε από τον αέρα και το κρύο με την τέντα ζελατίνη, προστατευτείτε από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Φυσούνες (καποτίνες)

Σύστημα διακοσμητικό και προστατευτικό εξωτερικών χώρων που προτείνεται κυρίως για παράθυρα, εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων.

Οι κατασκευές μπορεί να είναι σταθερές ή ανοιγόμενες.

Ο σκελετός είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο, τα πλαστικά μέρη είναι από νάιλον και η επένδυση από ύφασμα ή PVC.

Τέντες Μόκας | Συστήματα Σκίασης | Πέργκολες - Ζελατίνες - Σίτα Θεσσαλονίκη 32
Τέντες Μόκας | Συστήματα Σκίασης | Πέργκολες - Ζελατίνες - Σίτα Θεσσαλονίκη 32

Ζελατίνα σε τελάρα σταθερά

Κατασκευή από ζελατίνα με τελάρα σε υπάρχουσες η μη κατασκευές. Αφαιρούνται με ευκολία και επανατοποθετούνται σε λίγα λεπτά. Σταθεροποιούν την υφισταμένη κατασκευή σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών. Δυνατότητα τοποθέτησης πόρτας και με κλειδαριά .Μια κατασκευή για τα πιο δύσκολα σημεία που απαιτούν κάλυψη, συνδυάζεται με τέντες πέργκολες ,απλές τέντες και κατασκευές.

Υφάσματα Τέντας

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία υφασμάτων τέντας από τους γνωστότερους και πλέον αξιόπιστους Έλληνες και ξένους κατασκευαστές, σε πληθώρα σχεδίων (εμπριμέ), σε ριγέ ή διάφορα μονόχρωμα (μέσα & έξω ίδιο ή διαφορετικό χρώμα), καθώς και πανί BLOCK OUT). Σε κάθε περίπτωση οι τέντες μας θα σας προστατεύουν από τον ήλιο, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν υψηλή αισθητική στο χώρο σας. Φυσικά μπορούμε να εκτυπώσουμε στο πανί σας ένα δικό σας σχέδιο ή το λογότυπο της εταιρίας ή του καταστήματος σας.

Επισκευή τέντας

Η πάροδος του χρόνου και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες φθείρουν τις ραφές του πανιού ,με αποτέλεσμα να ξηλώνεται ή να είναι πολύ κοντά σε αυτό. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι απαραίτητο να γίνει αντικατάσταση του πανιού εφόσον το ύφασμα βρίσκεται σε καλή κατάσταση .

Σε αυτήν την περίπτωση γίνεται επισκευή του τεντόπανου ,δηλαδή απεγκατάσταση του υφάσματος ,πλύσιμο με ειδικά καθαριστικά, ράψιμο όλων των ραφών και επανατοποθέτηση του.

Με την επισκευή της τέντας σας παρέχουμε δωρεάν service του σκελετού που περιλαμβάνει .

-Έλεγχο για τυχόν βλάβες

-Λίπανση κινούμενων μερών

-Αντικατάσταση πλαστικών μερών

-Βάψιμο σκουριασμένων εξαρτημάτων