Τέντες

Τέντες Μόκας | Συστήματα Σκίασης | Πέργκολες - Ζελατίνες - Σίτα Θεσσαλονίκη 28

Τέντες με βραχίονες

Μια από τις πιο γνωστές λέξεις στην ελληνική αγορά είναι η τέντα. Με τον όρο αυτό αντιλαμβανόμαστε μια κατασκευή εναέρια από ύφασμα και μεταλλικά πτυσσόμενα μέρη στήριξης(βραχίονες) που μας προσφέρει προστασία από τον ήλιο και την βροχή. Οι τέντες με βραχίονες είναι το σύστημα που χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα μπαλκόνια και τοποθετείται χωρίς μεγάλες παρεμβάσεις. Τα δικά μας συστήματα είναι πιστοποιημένα από γερμανικούς φορείς με τους πιο αυξημένους δείκτες ασφαλείας.

Χρησιμοποιούμε πρωτόχυτα κράματα αλουμινίου χωρίς προσμίξεις από ανακυκλώσιμα υλικά που είναι οικονομικότερα αλλά δεν έχουν τις απαραίτητες αντοχές για να φτάσουμε τους δείκτες ασφαλείας που έχουμε θέσει. Τα υλικά μας με αυτό τον τρόπο παρέχουν εγγύηση καλής λειτουργίας στον καταναλωτή για 5 έτη. Έτσι διαφοροποιούνται και ποιοτικά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Τέντες Μόκας | Συστήματα Σκίασης | Πέργκολες - Ζελατίνες - Σίτα Θεσσαλονίκη 32

Τέντες κάθετες (ριντό)

Προστατέψτε το χώρο σας από τις καιρικές συνθήκες αλλά και από τα αδιάκριτα βλέμματα. Με τις κάθετες τέντες μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο στο μπαλκόνι σας ανάλογα τις προτιμήσεις σας. Έχουν μεγάλη αντοχή στον αέρα και στη βροχή ανάλογα το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε.

Τέντες (σύστημα μπάρα)

Σύστημα Μπάρας 40 x 40 με βραχίονες Swift I και αντίβαρο Ν.Τ.

Το πιο έξυπνο σύστημα τέντας με βραχίονες. Στηρίζεται αποκλειστικά πάνω στις μεγάλων αντο­χών βάσεις του και τοποθετείται γρήγορα και ευέλικτα. Διαθέτει αντίβαρο Ν.Τ. και χειροκίνητο μηχανισμό Star ή μοτέρ ανάλογης ισχύος. Αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ενδεί­κνυται για μπαλκόνια, ελεύθερους χώρους και παραθαλάσσιες περιοχές. Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να λειτουργήσει με αυτοματοποιημένο σύστημα κίνησης.

Τέντες Μόκας | Συστήματα Σκίασης | Πέργκολες - Ζελατίνες - Σίτα Θεσσαλονίκη 27

Υφάσματα Τέντας

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία υφασμάτων τέντας από τους γνωστότερους και πλέον αξιόπιστους Έλληνες και ξένους κατασκευαστές, σε πληθώρα σχεδίων (εμπριμέ), σε ριγέ ή διάφορα μονόχρωμα (μέσα & έξω ίδιο ή διαφορετικό χρώμα), καθώς και πανί BLOCK OUT). Σε κάθε περίπτωση οι τέντες μας θα σας προστατεύουν από τον ήλιο, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν υψηλή αισθητική στο χώρο σας. Φυσικά μπορούμε να εκτυπώσουμε στο πανί σας ένα δικό σας σχέδιο ή το λογότυπο της εταιρίας ή του καταστήματος σας.

Επισκευή τέντας

Η πάροδος του χρόνου και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες φθείρουν τις ραφές του πανιού ,με αποτέλεσμα να ξηλώνεται ή να είναι πολύ κοντά σε αυτό. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι απαραίτητο να γίνει αντικατάσταση του πανιού εφόσον το ύφασμα βρίσκεται σε καλή κατάσταση .

Σε αυτήν την περίπτωση γίνεται επισκευή του τεντόπανου ,δηλαδή απεγκατάσταση του υφάσματος ,πλύσιμο με ειδικά καθαριστικά, ράψιμο όλων των ραφών και επανατοποθέτηση του.

Με την επισκευή της τέντας σας παρέχουμε δωρεάν service του σκελετού που περιλαμβάνει .

-Έλεγχο για τυχόν βλάβες

-Λίπανση κινούμενων μερών

-Αντικατάσταση πλαστικών μερών

-Βάψιμο σκουριασμένων εξαρτημάτων